Семейството на братята - близнаци напуска Цалапица. Това съобщи кметът на

...
Семейството на братята - близнаци напуска Цалапица. Това съобщи кметът на
Коментари Харесай

Семейството на братята напуска Цалапица

Семейството на братята - близнаци напуща Цалапица. Това съобщи кметът на селото Ивайло Данаилов. От първия ден, в който бе обявено, че двете момчета са с обвиняване в помагачество за гибелта на 24-годишния Димитър Малинов, семейството е напуснало къщата. Днес към този момент те са декларирали с решителност, че няма да се връщат повече в селото. Дори вече са се пренесли в друго обитаемо място. Къщата ще бъде продадена, сподели още кметът, представен от " Фокус ".

Хората в селото приказват, че за трагичния случай е помагал даже бащата на близнаците.

" Разбира се, ние не можем да желаяме изселване на бабата и дядото на Рангел, които живеят на края на селото. Възрастните хора са там от години, а Рангел не е живеел непрекъснато при тях, а единствено ги е посещавал.

Тази вечер протестите не престават.

Кметът на селото означи още, че на този стадий протестиращите не упорстват за оставка на районния шеф на Министерство на вътрешните работи, защото в негово лице те виждат човек, който се е намесил и е форсирал следствието.

Но искат оставката на шефа на РПУ Стамболийски главен контрольор Ангел Керпиев, който е неглижирал жалбата на родителите на изчезналия Митко. Той е шеф на РПУ-то от 13 години.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР